onsdag 7 juli 2010

Månadens Limhamnsprofil - Viktoria Tolstoy


Foto; ACT/Jörg Grosse-Geldermann

Jag har pratat med Viktoria Tolstoy!! Det var ett solklart val att ha henne som månadens Limhamnsprofil. Tycker att hon är somrig på nått sätt. Hon kändes sådär avslappnad och vanlig utan att vanlig betyder tråkig, förstår ni hur jag menar då?!

Hon har alltid vetat att det var musik hon ville syssla med. Verkligen en dream cometrue.

Kommer från början från Sigtuna. Efter att först ha bott inne i Malmö i lägenhet, flyttade hon med man och bebis Nils, som nu hunnit bli 1,5 år, till Limhamn. Hon säger för det mesta att hon bor I Limhamn (precis om jag), men menar att en hel del påpekat att det faktiskt heter PÅ Limhamn.
Det bästa med Limhamn är närheten till allt, stranden, stan, kontinenten. Barnvänligt och nära bvc, läkare osv.
Hon kan gå ut i Limhamn på tex restauranger och lekplatser, utan att folk springer efter henne. Hon tycker det är lite små mysigt att de kommer fram till henne. En del tycker att hon är så lik "hon på TV". Jomen det är ju jag...

Just nu är hon aktuell med Svante Thuresson. Den 1:a augusti ser ni dem tillsammans på Ribersborgs kallbadhus. Det är ett av 13 stycken framträdanden i Sverige tillsammans. Du kan boka biljett på http://www.kulturcentralen.se/ . Annars är hon mycket utomlands bla i Tyskland och USA. Hon sjunger mysig jazz. Se filmklipp nedan.
Vi är stolta över att ha dig här i Limhamn!





http://www.viktoriatolstoy.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar